Vanha TPYK

Puheenjohtajalta

MArtti

Hyvät Typykkäläiset !
Kiitos luottamuksesta !

3.3. astuin suuriin saappaisiin, Kimmon ja Rancun uraa uurtavan työn jälkeen tartun nöyränä tehtävääni puheenjohtajana.

Olen ollut Senioreiden hallituksessa jo markka-aikana. Muistan, kun Kimmo oli tullut myymälääni pyytämään minua hallituksen jäseneksi vaimoltani !,
itse en ollut paikalla. Kertoi laveasti, etteihän hallitustyöskentelyyn kulu aikaa kuin pari hassua hetkeä kuukaudessa, jos sitäkään…. No ei siinä mennytkään ….alussa.

Mutta laulun sanoin ”En päivääkään vaihtaisi pois…..”

TPYKn seniorit ovat antaneet minulle runsaasti iloa ja naurua, se on mielestäni tämän toiminnan perustarkoitus.

Mysteerio on ollut minulle hauska ja tärkeä osa TPYKn Seniorien toimintaa. Mysteeriosta on tullut myös yksi Tuomiokirkko seurakunnan merkittävä joulutapahtuma, pääsimmehän jopa joulukalenteriin.
Toivon, että tulevaisuudessa sinäkin voit todeta naurun ja ilon ja joskus hyvin syvällisetkin pohdinnot olevan yhä sitä todellista TPYKn henkeä.

Yhteiset hetket, muistelut ja hyvät ystävät antavat elämäämme sitä todellista riemua ja lämpöä.


Martti

Martti Ahlström


Aina Yhdessä

Tehtaanpuiston yhteiskoulun seniorit ry.


Vastuuvapauslauseke

Materiaali tällä sivustolla on luotu valtavan paineen alla ja liian lyhyessä ajassa eikä se siis täytä kaikkia niitä vaatimuksia ja tavoitteita joita halusimme toteuttaa työssämme. Tutustu artikkeleihin rauhassa ja hermostumatta. Tämä sivusto ei sovellu lapsille ja siksi sitä suositellaankin vain senioreille, mieluiten Tehtaanpuiston yhteiskoulusta valmistuneille. Tekijänoikeuden alainen materiaali sivustolla kuuluu tekijöille keitä he sitten ovatkin. Ponnisteluista huolimatta emme ole pystyneet paikallistamaan kaikkia oikeudenhaltijoita ja perikuntia ympäri maailmaa. Jos joku kokee itsensä loukatuksi, hänen tulee ottaa meihin viipymättä yhteyttä niin katsomme mitä asialle voisi tehdä. Kaikki yhteydet tämän sivuston ja muiden sivustojen kanssa ovat satunnaisia, hyvässä ja pahassa. Sivuston käyttö on vapaaehtoista ja sinua on varoitettu.

Yhteystiedot

Puh:       +358 40 5474452
E-mail:  
Kotisivu: www.tpyk.fi


Postiosoite:

Päivi von Kügelgen,
c/o DM-Database Oy,
Piispansilta 19 A 8,
02230 Espoo,
Finland


Yhdistyksen tilinumero:

FI91 5723 8120 2071 94