Vanha TPYK

Puheenjohtajalta

Martti

Rakkaat Typykkäläiset…                              Munkkiniemi 13.12.2022

Kulunut vuosi on ollut monessa mielessä järkyttävä ja uskomaton. Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa on täyttänyt kaikki uutisvirrat ja kaikkien suomalaisten ajatukset

Maassamme on tapahtunut valtavia ajatusmaailman muutoksia ja olemme yllättäen liittymässä NATOon.

Olen seurannut kaikkea tätä yllättyneenä ja hieman myös jännittyneenä

Kun tähän lisätään energiakriisi on paketti kyllä sellainen, jota vähiten on odottanut tai toivonut.

Yhdistyksemme toiminta on päässyt pandemian jälkeen taas aktivoitumaan ja meillä on ollut tapahtumia kuin ennen muinoin.

Keväällä aktiivit järjestivät taas käkkärämännyn juurella Wappu tapaamisen. Syksymmällä käytiin Tammisaaressa Helen Schjerfbeckin jalan jäljillä, kuulemassa hänen elostaan Ekenäsissä.

TPYK-päiväkin järjestettiin lokakuun 28. päivä. Vuoden typykkäläiseksi leivottiin ex puheenjohtajamme Ranccu.

Tuleva perjantai 16.12 klo 18.00 palauttaa meille kaikille rakkaan Joulumysteerion omalle paikalleen sydämiimme ja siitä voi taas joulumme alkaa.

Ulkona on ollut tämän talven ensimmäinen lumimyräkkä ja liikenne Helsingissä on sekaisin, ihmisiä, jotka hiihtävät ajoradalla poliisi uhkaa sakoilla. Mutta pysytään me omilla laduillamme ja valmistakaamme toisillemme lämpimän ja rauhallisen joulun.

Toivotan teille kaikille oikein lämmintä joulunaikaa sekä onnellisempaa uutta vuotta 2023!



Martti

Martti Ahlström


Aina Yhdessä

Tehtaanpuiston yhteiskoulun seniorit ry.


Vastuuvapauslauseke

Materiaali tällä sivustolla on luotu valtavan paineen alla ja liian lyhyessä ajassa eikä se siis täytä kaikkia niitä vaatimuksia ja tavoitteita joita halusimme toteuttaa työssämme. Tutustu artikkeleihin rauhassa ja hermostumatta. Tämä sivusto ei sovellu lapsille ja siksi sitä suositellaankin vain senioreille, mieluiten Tehtaanpuiston yhteiskoulusta valmistuneille. Tekijänoikeuden alainen materiaali sivustolla kuuluu tekijöille keitä he sitten ovatkin. Ponnisteluista huolimatta emme ole pystyneet paikallistamaan kaikkia oikeudenhaltijoita ja perikuntia ympäri maailmaa. Jos joku kokee itsensä loukatuksi, hänen tulee ottaa meihin viipymättä yhteyttä niin katsomme mitä asialle voisi tehdä. Kaikki yhteydet tämän sivuston ja muiden sivustojen kanssa ovat satunnaisia, hyvässä ja pahassa. Sivuston käyttö on vapaaehtoista ja sinua on varoitettu.

Yhteystiedot

Puh:       +358 40 5474452
E-mail:  
Kotisivu: www.tpyk.fi


Postiosoite:

Päivi von Kügelgen,
c/o DM-Database Oy,
Piispansilta 19 A 8,
02230 Espoo,
Finland


Yhdistyksen tilinumero:

FI91 5723 8120 2071 94