Vanha TPYK

Puheenjohtajalta

Martti

Rakkaat Typykkäläiset…                              Lopella 9.4.2023

Luin vuosi sitten lähettämäni kirjeen teille. Se oli täynnä ahdistusta.

Olin juuri menettänyt veljeni 22.2 ja seuraavana päivänä 23.2 kuoli tyttäreni ystävä, myös minun ystäväni, sekä koko Suomen tuntema muusikko Jaakko Kuusisto. Seuraavana yönä 24.2 Venäjä hyökkäsi Ukrainaan.

Hiihtoloma oli alkanut aika hurjana!

Olimme mökillämme ja ihmettelimme maailmaa ja sen epäoikeudenmukaisuutta. Onko tapahtunut mitään mikä voisi tuoda edes jotain positiivista tähän ahdistukseen? Kyllä, lastenlasten positiivinen ja iloinen suhtautuminen elämään antoi voimaa katsoessani heidän hymyään. Heillä on elämä edessään, iloisena.

Nyt elämme uutta vuotta ja olemme liittyneet Natoon. Suomen kansa oli yhtäkkiä samaa mieltä kaikista turvallisuuteen liittyvistä asioista ja päätimme hakea Naton jäseniksi. Huikea asennemuutos ja yhtäkkiä!

Pandemia on kohta vain muisto ja yksittäiset koronatartunnat ovat vain jokapäiväistä normaalia.  Kiitos rokotukset!  Mutta se tulee tulevaisuudessa olemaan yksi tauti maailmassa.

Sota jatkuu ja jatkuu. Erilaiset uhkaukset vain lisääntyvät ja ydinaseet vaihtavat paikkaa.

Elämme yhä aikaa, jota emme olisi koskaan uskoneet elävämme tällaisena hyvien ja yltäkylläisyyden vuosien aikana. Olimme tuudittautuneet ystävyyden ja rauhan aatoksiin…. mutta

Ystävät, meillä on paljon ohjelmaa loppuvuodelle.

Tärkeimpänä asiana on vuosikokous 18.4 klo18 Cafe Caruselissa. Siellä voimme kertoa näkemyksemme ja valita tärkeät henkilöt. Siellä päätämme toimistamme keväällä ja syksyn aikana. Tulkaa mukaan kokoukseen ja tulkaa päättämään asioistamme!

Koulumme seinällä ollut PRO PATRIA – taulu on saanut selventävän messinkitaulun vierelleen, jossa kerrotaan mm. koulumme oppilaitten kohtalosta Helsingin pommituksessa 8.11.1942, laatta paljastetaan 27.4.2023 Vuosaaren lukiossa kello 12.00. Koulun osoite on Mosaiikkiraitti 2 B 00980 Helsinki. Jos haluat tulla mukaan tilaisuuteen, ilmoita tulostasi Päiville viimeistään 24.4.2023.

Vappua vietämme totuttuun tapaan käkkärämännyllä ja siellä on skumppaa tarjolla.

Syksyn ohjelmasta kerromme lisää syyskirjeessä

Joulumysteerio päivä on jo varattu, 14.12 klo 19.00 ja harkat 29.11. klo 17.00 eteenpäin.

Nähdään vuosikokouksessa!Martti

Martti Ahlström


Aina Yhdessä

Tehtaanpuiston yhteiskoulun seniorit ry.


Vastuuvapauslauseke

Materiaali tällä sivustolla on luotu valtavan paineen alla ja liian lyhyessä ajassa eikä se siis täytä kaikkia niitä vaatimuksia ja tavoitteita joita halusimme toteuttaa työssämme. Tutustu artikkeleihin rauhassa ja hermostumatta. Tämä sivusto ei sovellu lapsille ja siksi sitä suositellaankin vain senioreille, mieluiten Tehtaanpuiston yhteiskoulusta valmistuneille. Tekijänoikeuden alainen materiaali sivustolla kuuluu tekijöille keitä he sitten ovatkin. Ponnisteluista huolimatta emme ole pystyneet paikallistamaan kaikkia oikeudenhaltijoita ja perikuntia ympäri maailmaa. Jos joku kokee itsensä loukatuksi, hänen tulee ottaa meihin viipymättä yhteyttä niin katsomme mitä asialle voisi tehdä. Kaikki yhteydet tämän sivuston ja muiden sivustojen kanssa ovat satunnaisia, hyvässä ja pahassa. Sivuston käyttö on vapaaehtoista ja sinua on varoitettu.

Yhteystiedot

Puh:       +358 40 5474452
E-mail:  
Kotisivu: www.tpyk.fi


Postiosoite:

Päivi von Kügelgen,
c/o DM-Database Oy,
Piispansilta 19 A 8,
02230 Espoo,
Finland


Yhdistyksen tilinumero:

FI91 5723 8120 2071 94