Vanha TPYK

Puheenjohtajalta

Martti

Rakkaat Typykkäläiset…
                                                                                                                  Lopella 2.11.2023

Kirjoittelen tätä syystervehdystä mökilläni Lopella kohta jo auringon laskiessa. Tänään on torstai ja järvi on vielä avoinna. Tämä on mahdollistanut useiden muuttolintujen vieraillut järvellämme. Isokoskeloparvi, jossa oli useampi sata yksilöä, oli vielä toissa päivänä järvellä sukeltelemassa ja pyydystämässä kalaa.

Meillä on mahdollisuus taas kerran rauhoittua joulun viettoon tutun ja turvallisen Joulumysteerion kanssa 14.12 klo 18.00 Mikael Agricolan kirkossa. Mysteerion jälkeen siirrymme Ravintola Centraliin, tuttuun tapaan yläkerta on varattu meille.

Harjoitukset pidetään tiistaina 28.11 klo 17, kuten ennenkin.

Lausuntakuoroon on yhä paikkoja avoinna, eli jos yhtään tekee mieli, niin sinne vaan. Yhdessä me tehdään se taas kerran!

Hyvää ja turvallista syksyä! Pysykää pystyssä liukkailla!Martti

Martti Ahlström


Aina Yhdessä

Tehtaanpuiston yhteiskoulun seniorit ry.


Vastuuvapauslauseke

Materiaali tällä sivustolla on luotu valtavan paineen alla ja liian lyhyessä ajassa eikä se siis täytä kaikkia niitä vaatimuksia ja tavoitteita joita halusimme toteuttaa työssämme. Tutustu artikkeleihin rauhassa ja hermostumatta. Tämä sivusto ei sovellu lapsille ja siksi sitä suositellaankin vain senioreille, mieluiten Tehtaanpuiston yhteiskoulusta valmistuneille. Tekijänoikeuden alainen materiaali sivustolla kuuluu tekijöille keitä he sitten ovatkin. Ponnisteluista huolimatta emme ole pystyneet paikallistamaan kaikkia oikeudenhaltijoita ja perikuntia ympäri maailmaa. Jos joku kokee itsensä loukatuksi, hänen tulee ottaa meihin viipymättä yhteyttä niin katsomme mitä asialle voisi tehdä. Kaikki yhteydet tämän sivuston ja muiden sivustojen kanssa ovat satunnaisia, hyvässä ja pahassa. Sivuston käyttö on vapaaehtoista ja sinua on varoitettu.

Yhteystiedot

Puh:       +358 40 5474452
E-mail:  
Kotisivu: www.tpyk.fi


Postiosoite:

Päivi von Kügelgen,
c/o DM-Database Oy,
Piispansilta 19 A 8,
02230 Espoo,
Finland


Yhdistyksen tilinumero:

FI91 5723 8120 2071 94