Seppo Louhivaara 1930 - 2009

Louhivaara

Saksankielen lehtori vuodesta 1957.
Vt. rehtori vuodesta 1973-77.
Rehtori 1977.
Lukion rehtori vuoteen 1993.
Filosofian maisteri

Opettajana ja rehtorina Seppo oli humaani nuoria ymmärtävä opettaja, joka vaikutti monen oppilaan saksankielen harrastukseen ja edisti siten heidän opiskeluintoaan.

Sepon työtoverit ja ystävät muistavat hänet kultturellina ja humaanina, kaikelle uudelle avoimena ja huumorintajuisena ihmisenä. Kaikki kulttuuriin ja saksankielisiin maihin liittyvä – erityisesti musiikki – oli hänelle tärkeää.

Eläkkeellesiirtymisen jälkeen hän osallistui aktiivisesti entisen koulunsa Kemin lyseon senioriyhdistyksen toimintaan.

”Seppo Louhivaara oli saksan opettajani koko lukion ajan. Pidin hänen tavastaan opettaa meitä, se oli kannustavaa ja antoi hyvät eväät saksankielen puhumiseen. Kun pikkusiskoni Satu pääsi ylioppilaaksi, niin Seppo tuli kotiimme onnittelemaan, se teki vaikutuksen. Kun häneen törmäsi kaupungilla hän aina tunnisti ja kysyi mitä kuului, hän oli herrasmies”

Päivi v.Kügelgen, os. Reinikainen, yo 1974


Vastuuvapauslauseke

Materiaali tällä sivustolla on luotu valtavan paineen alla ja liian lyhyessä ajassa eikä se siis täytä kaikkia niitä vaatimuksia ja tavoitteita joita halusimme toteuttaa työssämme. Tutustu artikkeleihin rauhassa ja hermostumatta. Tämä sivusto ei sovellu lapsille ja siksi sitä suositellaankin vain senioreille, mieluiten Tehtaanpuiston yhteiskoulusta valmistuneille. Tekijänoikeuden alainen materiaali sivustolla kuuluu tekijöille keitä he sitten ovatkin. Ponnisteluista huolimatta emme ole pystyneet paikallistamaan kaikkia oikeudenhaltijoita ja perikuntia ympäri maailmaa. Jos joku kokee itsensä loukatuksi, hänen tulee ottaa meihin viipymättä yhteyttä niin katsomme mitä asialle voisi tehdä. Kaikki yhteydet tämän sivuston ja muiden sivustojen kanssa ovat satunnaisia, hyvässä ja pahassa. Sivuston käyttö on vapaaehtoista ja sinua on varoitettu.

Yhteystiedot

Puh:       +358 40 5474452
E-mail:  
Kotisivu: www.tpyk.fi


Postiosoite:

Päivi von Kügelgen,
c/o DM-Database Oy,
Piispansilta 19 A 8,
02230 Espoo,
Finland


Yhdistyksen tilinumero:

FI91 5723 8120 2071 94