Tehtaanpuiston yhteiskoulun oppilaat vuosina 1934 - 1977

Tähän hakemistoon on kerätty Tehtaanpuiston yhteiskoulussa opiskelleiden nimet aakkosjärjestyksessä aloitusvuoden mukaan. Nimilistat alkavat koulun perustamisvuodesta ja päättyvät vuoteen 1977, jolloin koulu muutti Vuosaareen. Jos käytettävissämme on luokkakuvia niin täältä löydät myös kyseisten vuosien luokkakuvat.

Jos sinulla on valokuvia, joita tällä sivustolla ei ole tai jos tunnistat kuvan, joka on väärän vuoden tai vuosikymmenen kohdalla pyytäisimme sinua lähettämään hallussasi olevista kuvista tai väärässä kohdassa olevista kuvista viestin alla olevaan sähköpostiin niin otamme yhteyttä

Sähköpostiosoite kuville :

E-mail:  


Ohje oikeaan vuoteen

Valitse ensin haluamasi vuosikymmen ja sen jälkeen avaa + merkkiä yksittäiset vuodet. Tämä avaa listan, josta voit valita haluamasi vuoden.

Vastuuvapauslauseke

Materiaali tällä sivustolla on luotu valtavan paineen alla ja liian lyhyessä ajassa eikä se siis täytä kaikkia niitä vaatimuksia ja tavoitteita joita halusimme toteuttaa työssämme. Tutustu artikkeleihin rauhassa ja hermostumatta. Tämä sivusto ei sovellu lapsille ja siksi sitä suositellaankin vain senioreille, mieluiten Tehtaanpuiston yhteiskoulusta valmistuneille. Tekijänoikeuden alainen materiaali sivustolla kuuluu tekijöille keitä he sitten ovatkin. Ponnisteluista huolimatta emme ole pystyneet paikallistamaan kaikkia oikeudenhaltijoita ja perikuntia ympäri maailmaa. Jos joku kokee itsensä loukatuksi, hänen tulee ottaa meihin viipymättä yhteyttä niin katsomme mitä asialle voisi tehdä. Kaikki yhteydet tämän sivuston ja muiden sivustojen kanssa ovat satunnaisia, hyvässä ja pahassa. Sivuston käyttö on vapaaehtoista ja sinua on varoitettu.

Yhteystiedot

Puh:       +358 40 5474452
E-mail:  
Kotisivu: www.tpyk.fi


Postiosoite:

Päivi von Kügelgen,
c/o DM-Database Oy,
Piispansilta 19 A 8,
02230 Espoo,
Finland


Yhdistyksen tilinumero:

FI91 5723 8120 2071 94